Cégeknek

Kedvezményes munkavállalói csomagok:

  • Három alkalmas online terápia
  • Öt alkalmas online terápia

Miért érdemes ezzel foglalkozni?

Az orvostudomány egyre gyakrabban látja be, hogy bizonyos betegségek, melyekre nem tud végleges gyógymódot adni, sajnos pszichés eredetűek (pl. asztma, pikkelysömör, allergiás reakciók…)

A stressz, amelyből most jut mindenkinek bőven, sajnos jelentősen gyengíti az immunrendszert.

Hogyan?

A magyarázat egyszerű. Tegyük fel, hogy egy ember bevisz napi 2500 kalóriát a táplálkozása során. Ez a kalória mennyiség arra szükséges, hogy fenntartsa a szervezet folyamatos működését és frissülését. Így minden egyes szervünknek szüksége van egy bizonyos kalória mennyiségre, amivel működik és amitől megújul. Az agyunk ezt a bevitt kalória mennyiséget fogja elosztani a szerveink között, valamilyen sorrendben. Az ő sorrendje az, hogy amelyik szervünk többet dolgozik, az több, amelyik kevesebbet dolgozik, az kevesebb kalóriát kap. Pl. a gyomor napi szinten többször emészt, így az agy olvasatában többet dolgozik, míg egy nő méhe kevesebbet dolgozik, hiszen nem szül minden évben. Alapesetben így állítja fel az agyunk a sorrendet, mígnem, történik valami. Egy tragédia, amiért szomorúak vagyunk, egy szakítás, amiből ki kell gyógyulni, állandó stressz, mint például a mostani vírusjárvány… Ekkor borul minden.

Két dolog történhet: van aki sokkal többet eszik (stresszevő), az hízik is ilyenkor, de mivel stressz hatása alatt van, az agynak sokkal nagyobb kalória igénye keletkezik, ezért a bevitt kalória sokkal nagyobb részét tartja meg magának, mint békeidőben. Ezért a szervezet nem képes megfelelően működni, kezdődik a gyomorfájás, beállt nyak, derék, alvászavarok, hasmenés váltakozik székrekedéssel, kinél mi jelentkezik, viszont ez előbb-utóbb az immunrendszert is meggyengíti és akkor sokkal fogékonyabbá válunk a vírusfertőzésekre. Előfordult már olyan, hogy egyik télen akkor sem betegedtél meg, ha kiskanállal etted az influenzavírust, másik télen pedig bármit csináltál, egyik náthából estél a másikba? Ha igen, gondolj vissza erre az időszakra, miért is stresszeltél akkoriban?

A második dolog, ami történhet, hogy nem vagy stresszevő, sokkal kevesebbet eszel, mint szoktál. Az még rosszabb, hiszen a fenti folyamatok ugyanígy megtörténnek, csak az agy még kevesebb kalóriából gazdálkodhat.

Szóval, mindenképpen érdemes foglalkozni az elme problémáival. Igen, az elme problémáit mondtam, mert a probléma mindig akkor probléma, ha az agyunk annak látja. Az pedig, hogy kinek mit lát problémának az agya, jórészt a gyermekkorában becsípődött hibás programoknak a következménye. Ezeket a hibás programokat lehet az említett terápiákkal örökre és végérvényesen hibátlanná alakítani.

Három vagy Öt  alkalmas online terápia tartalma:

  • a megadott privát e-mail címre küldök egy tesztet, melyet kitöltve vissza kell küldeni
  • előre egyeztetett időpontban Messengeren történnek a beszélgetések, ideális rendszeresség: kéthetente
  • a kiértékelt teszt eredményei alapján haladunk a szükséges sorrendben
  • ahol szükséges, készítünk  a hibás programok felülírására egy szuggesszív szöveget

 

Kedvezményes munkavállalói csomagok – immunerősítésre

A jelenlegi vírusjárvány nyertese az lesz, aki megtalálja a Koronavírus ellenszerét vagy a megelőzéséhez szükséges védőoltást. Mindenki erre vár, mert akkor végre megoldódik minden.

A probléma az, hogy ezen a víruson kívül van még számtalan más, ami veszélyt jelent ránk, illetve bármikor felütheti a fejét egy újabb és újabb mutáció. Szemünk a tudósokon, hogy azoknak is megtalálják az ellenszerét. Lehet, hogy egy szép napon maszkokból és ellenszerekből fog állni az életünk…?

Ha ezt el szeretnénk kerülni, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy hogyan készíthetnénk fel a szervezetünket arra, hogy ellenálló legyen a fertőzésekre. Erre az egyik legfontosabb pillér a helyes és jó minőségű vitaminbevitel. Sajnos a mai táplálékok már nem tartalmaznak elegendő vitamint és nyomelemet a szervezetünk helyes működéséhez. Ezeknek a pótlása elengedhetetlen. Az sem mindegy, hogy mikor kezdjük el. A szervezetet sokkal könnyebb felkészíteni arra, hogy ellenálló legyen, mint gyógyítani, amikor már megbetegedett.

Az alábbi két csomag egy kedvezményes, hatékony, 50 napra elegendő vitaminbomba arra, hogy erősítse a szervezet immunrendszerét. A képre kattintva minden információ látható lesz az összetételeikről.